Мольфар відповів, коли закінчиться війна в Україні

За словами Гордєєва, звільнення українських територій може тривати і у 2025 році.

Кожен українець мріє про те, щоб 2024 року закінчилася повномасштабна війна, ЗСУ відвоювали всі окуповані території, а всі біженці нарешті повернулися додому.

Коли закінчиться війна між Україною та Росією – відповідь мольфара
Мольфар Макс Гордєєв каже, що цього року війна не закінчиться. За його словами, вона стане не просто регіональною, а глобальною точкою напруги.

“Мені здається, що закінчення війни ще далеко. Москва, Київ, Вашингтон і Брюссель продовжують формувати перебіг подій. У найближчі місяці очікується посилення бойових дій, і, ймовірно, що війна не закінчиться в 2024 році. Політична та військова ситуація в Росії, а також ступінь міжнародної підтримки України будуть ключовими факторами, що визначають тривалість конфлікту”, – сказав Гордєєв в інтерв’ю УНІАН, відповідаючи на питання, коли закінчиться війна.

Чи зможуть українські війська повернути усі окуповані території у 2024 році? Гордєєв каже, що є безліч факторів, які впливають на це питання. Незважаючи на значні зусилля українських військ та підтримку Заходу, повне звільнення всіх окупованих територій у 2024 році є малоймовірним.

“Війна – це тривалий процес, і звільнення територій вимагає не лише військової сили, а й часу для стабілізації та відновлення контролю. Проте, часткові успіхи можливі, особливо якщо Україна отримає додаткові поставки сучасної зброї та збільшить свої внутрішні виробничі потужності. Найімовірніше, що боротьба за повернення територій продовжуватиметься й у 2025 році”, – додав мольфар.

Проте, продовжив Гордєєв, багато українських біженців зможуть повернутися додому, але це залежатиме від рівня безпеки та стану інфраструктури. За його словами, важливо, щоб уряд і міжнародні організації працювали над створенням умов для безпечного і гідного повернення.

Читайте також  Грозовий дощ з градом та шквалами! Навіть cиноптики наcторожені пpогнозом. Які області чекає небезпека

“Це включає відновлення житла, забезпечення робочих місць і доступ до медичної допомоги та освіти. Деякі біженці можуть вирішити залишитися в країнах, які надали їм притулок, особливо якщо вони інтегрувалися в місцеве суспільство і знайшли роботу. Однак, для багатьох дім завжди залишатиметься на батьківщині, і вони прагнутимуть повернутися, щойно це стане можливим”, – підсумував експерт.

Сказати однозначно, коли закінчиться війна в Україні – неможливо. Прогнози екстрасенсів змінюються ледве не щодня, бо ситуація в країні не стоїть на місці.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.