На вул. Мазепи комунальники три місяці не можуть прибрати сміття (ФОТО)

В Івано-Франківську, на вул. Мазепи, біля під’їзду будинку №175а, лежить сміття, до якого нікому нема діла. Про це в Facebook-групі «Комуналка ІФ» повідомляє місцева жителька.

Жінка обурена не тільки тим, що комунальні служби, які мали прибрати це сміття, не виконують свою роботу, а байдужістю місцевих мешканців.

«Перше питання — чому людина яка робить в себе ремонт і планує жити в цьому будинку не вивозить побутове і будівельне сміття в положене місце? Чи то не людина а остання худоба??

Друге питання — чому комунальники не прибирають це сміття з прибудинкової території вже ТРЕТІЙ місяць?!!! Чи гроші оплачені мешканцями будинку не розраховані на цю послугу??

Я шокована і нереально обурена!!! Халатність майстрів, які тимчасово роблять ремонти в будинках до яких їм немає діла по великому рахунку, байдужість самих мешканців до будинку де живуть вони і їхні діти і ігнорування своїх обов’язків комунальниками!!!!!! Коли кожен буде дивитись за порядком в себе дома і своїй голові??????», — пише жінка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.