Накі розкрив правду про російський наступ на Харківщині і розповів, що буде далі: “За кілька тижнів…”

Політолог Майкл Накі описав перспективи настання російських окупантів на кордоні з Харківською областю.

Майкл Накі висміяв повторну спробу армії РФ захопити території на Харківщині: “Почалася операція Росії на Харківському напрямку. Її безперспективність, дурість і непотрібні втрати, які вже почалися і будуть йти далі, ми з вами обговорювали ще до її початку, проте операція почалася”.

Думка Майкла Накі про наступ окупантів на Харківському напрямку можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Політолог висловив свою думку про спробу окупантів наступати на Харківщині: “У чому проблема цієї спроби була спочатку? У Росії тупо немає необхідної кількості військ, техніки та всього іншого для того, щоб навіть спробувати захопити Харків, тому Росія цього робити не буде. Так, вони досить дурні для того, щоб робити операцію, що зараз відволікає, тобто операція типу відволікає від основного удару, але проблема в тому, що на основний удар сил теж немає“.

“Насправді те, що ми зараз бачимо – це прямий наслідок м’яко скажемо прикрашених звітів російських генералів. Російська армія знову повірила в себе, російська армія останні півроку читала звіти, де генерал генералу показував, ось дивіться, як ми добре все зробили, у нас багато техніки, багато людей, що не відповідає дійсності та є плодом уяви тих людей, які за ці напрямки відповідають. Ось вони й вирішили провести якусь велику операцію, щоб показати, що мають багато можливостей щодо тиску“, – доповнив вищесказане Майкл Накі.

Про перспективи росіян на Харківському напрямку блогер сказав так: “У результаті це призведе до того, що через кілька тижнів, а то й місяців, російські війська просто втратять усі резерви, сточать у цих боях і будуть відкриті до наступних контрударів, які вже будуть проводити сили оборони України”..

Читайте також  Ахметов вирішив забрати собі Львів: ЗМІ розповіли подробиці небезпечного плану

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.