Усіх мобілізувати, а нардепи – герої: Тищенко відзначився новою скандальною заявою, сидячи у м’якому кріслі

Мобілізація завжди викликає жваві дискусії та суперечки у суспільстві, особливо в умовах воєнних дій. Важливо розуміти різні погляди на це питання, зокрема й думку народних депутатів.

Микола Тищенко висловив переконання у необхідності мобілізації та активного захисту України з боку громадян, особливо чоловіків. Він наголосив, що захист країни має бути пріоритетом, незважаючи на питання демократичності чи недемократичності цього процесу.

Щодо тверджень про те, що нацкорпуси захоплюють людей і силою садять у “бусики” для мобілізації, Тищенко заявив, що немає достовірних фактів, що підтверджують такі інциденти, а лише розмови та чутки. Інакше вони вже вжили б заходів. Це важливо враховувати, на його думку, під час аналізу обстановки.

Щодо питання про те, чому народні депутати не йдуть служити в армію, Тищенко зазначив, що депутати 9-го скликання вже склали присягу і вважають себе служителями народу. Він висловив повагу до їхньої роботи та наголосив на значущості парламенту як основи українського суспільства. Більше того, він особисто вважає, що більшість депутатів цього скликання є героями, оскільки витримують сильні навантаження.

Тема мобілізації та служби в армії завжди викликає різноманітні думки та обговорення. Микола Тищенко, як представник законодавчої влади, висловив свою точку зору на це питання, наголосивши на необхідності мобілізації та відповідальності перед звичайними громадянами під час військових дій. Його слова про те, що народні депутати вже служать народу, можуть викликати як позитивні, так і критичні реакції. Які висновки зробити з його заяв – вирішувати кожному індивідуально.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.