ВІН ТРИМАВ КРАЇНУ! Сьогодні вночі, страшна втрата: ЙОГО не стало – вся Банкова в траурі, сльози заважають промовити – ГЕРОЙ!

Страшні новини з самого ранку. Агресори з РФ вбили легендарного українського сержанта Павла Петриченка.

Про це заявила його сестра Марина Петриченко на своїй сторінці у Facebook.

«Прохання не турбувати нашу родину деякий час. Про місце та час прощання повідомимо згодом», — написала сестра Павла.

Павло воював у складі 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Молодший сержант, командир відділення БпЛА в 59-й ОМПБр. Це особиста біль екс-Главкома Валерія Федоровича, адже герой мав нагороду «Залізний Хрест» від Валерія Залужного.

Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно — посилання в описі та в шапці профілю

Блог Ігор Лачен поділився деталями що Петриченко загинув увечері сьогодні, 15 квітня. Він називає його «моральним авторитетом та орієнтиром».

«Людина, яка змінювала цю країну та мала змінювати її далі, ще більше. Таких людей дуже мало, він загинув як воїн – на полі бою. Паша Петриченко, на щиті. Біль, сльози, памʼять», — написав Лачен.

За інформацією ЗМІ, це також трагедія для ще однієї відомої особи, адже до повномасштабного вторгнення Павло очолив штаб майбутньої Партії Сергія Притули, про що планували оголосити у березні 2022 року. Сам же Притула емоційно відреагував на загибель героя.

«Пашка… Паш… Павлуша… Господи, скільки ще?!!! Скільки ще ти будеш забирати «сіль землі»?!!!!!!! Тобі там сумно, Господи? Чи що?!!!!!!!!!! Паш, ти був Воїном з великої літери! Ми всі на колінах перед тобою! Я не знаю, як це все опанувати, Паш… Люблю Тебе, Братику! Спасибі за все, що ти прививав мені всі ці роки! Обіцяю, що все буде виконано! До кінця моїх днів! Паш, люблю!!!! Не вірю…» — написав Сергій Притула.

Читайте також  Болюча втрата сколихнула серця: на війні зaгuнули 4 Героїв із Заходу України

Петриченко разом із бригадою воював під час контрнаступу на Херсонщині, вибиваючи ворога з українських територій. Сержант керував дронами, розвідував позиції окупантів та коригував вогонь мінометної батареї.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.