Магічний день 14.04.2024: як загадати бажання і що не можна робити

На неділю випадає дзеркальна дата – 14.04.2024, яка складається з трьох четвірок. Такі дати вважаються особливо потужними енергетично, а тому можна загадувати бажання та не хвилюватися за їхнє втілення.

Про це пише “Апостроф”.

Заборони на 14.04.2024
У дзеркальні дати бажано не впускати у свої думки негатив щодо себе та близьких. Заборонено бажати зла іншим, пліткувати, вживати нецензурну лексику та сваритися.

Що треба зробити 14.04.2024
Це сприятливий час для важливих зустрічей, переговорів, укладення договорів, а також планування майбутніх цілей і загадування бажань. Крім того, важливо сьогодні щиро подякувати рідним та близьким за їхню підтримку, вибачитись у разі потреби. Також варто протягом дня повторювати позитивні афірмації.

Як загадувати бажання на 14.04.2024
Це вдалий час для бажань на гроші та щастя. Для цього треба запалити свічку, зосередитись на полум’ї та загадати своє найпотаємніше бажання, візуалізувавши його. Також можна просто озвучити його, подивившись у небо.

Для кращого ефекту, варто сформувати бажання на аркуші та пропустити його над полум’ям свічки, не підпалюючи. У цей час треба зосередитись на бажанні та зберегти папір у таємному місці, щоб ніхто не знайшов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.