Непопpавна втpата… Його любили мільйони… На війні загинув відомий укpаїнський актоp. Фото

Пішов із життя провідний актор Житомирського драмтеатру Андрій Доманський, що з перших днів повномасштабного вторгнення долучився добровольцем до лав ЗСУ.

В одному з боїв він отримав важку контузію.

Помер актор та військовий Андрій Доманський.

Про смерть Доманського повідомили в театрі, якому він віддав 25 творчих років та зіграв понад 40 ролей. Колеги згадують його як дуже талановиту та харизматичну людину.

– Ти був надійним партнером, а від початку повномасштабної війни став надійним захисником. Добровільно вступив до лав ЗСУ і захищав свою країну, щоб ми могли жити і творити.

Твої ролі назавжди залишаться в пам’яті глядачів. А ти назавжди залишишся в наших серцях, – йдеться в дописі театру на Facebook.

Побратим військового Олег Сафтюк розповів, що в Андрія Доманського був позивний Артист. Вони разом воювали від Макарова і до Херсону, штурмували 17-ту під Білогіркою на Херсонщині, тримали оборону.

– Саме він витягнув мене пораненого з окопу і прикривав відхід. В тому бою Андрій отримав важку контузію. Потім разом по шпиталях, лікування, ВЛК. Його списали, я зрадів. Сказав – поживеш ще трошки, а він… А він писав вірші про побратимів, дружбу і війну, – згадав про побратима Олег Сафтюк у пості-присвяті.

Він додав, що мріяв попасти на спектакль за участі Андрія Доманського, проте не судилося.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.