Новий спосіб мобілізації дотисне кожного ухилянта, чоловіки приголомшені масштабними змінами: повістки і ТЦК у 2024

Незабаром мобілізація в Україні піде активніше. Адже ТЦК матимуть вичерпну інформацію про кожного чоловіка завдяки відкритому доступу до всіх державних реєстрів.

Як інформує “Today.ua”, про це заявила в ефірі телемарафону заступниця голови парламентського комітету з питань антикорупційної політики Олена Мошенець.

Дотепер всі ці реєстри існували кожен окремо, і в жодному з них не було вичерпної інформації про людину. Однак, якщо звести ці реєстри докупи, то вийде унікальна інформаційна база, в якій будуть вичерпні дані про кожного громадянина.

За словами депутатки, її колеги вже створили законодавче підґрунтя для забезпечення повного доступу військовим до усіх електронних реєстрів, які є в країні. Тепер залишилося тільки вирішити це питання технічно.

“Законодавча база вже створена, питання до конкретних виконавців”, – каже депутатка.

Олена Мошенець каже, що механізм доступу ТЦК до всіх електронних даних про всіх українців буде створений та забезпечений найближчим часом. Дедлайн – кілька місяців.

“Протягом кількох місяців, я сподіваюсь, що цей процес дійсно стане ефективним. Ми робимо інформаційною, електронною, нашу військову частину”, – заявила Мошенець.

У військових буде вичерпна інформація, хто коли перетинав кордон, де і за що був оштрафований, у кого взяв кредит, на що хворіє, і коли востаннє звертався до лікаря, де зареєстрував дитину та з ким одружився.

Отже ТЦК знатимуть про українських чоловіків усе: не на рівні Бога, але точно більше, ніж кожен із них може сам про себе пригадати. Звісно, що за таких умов мобілізація піде значно активніше. Адже, маючи “відбитки” кожного електронного сліду, залишеного чоловіком, можна буде легко визначити “ареал” його проживання та легко змусити його самого прийти на звірку даних у військкомат.

Читайте також  ОВА хочуть, аби голови ОСББ подали списки відносно військовозобов'язаних чоловіків, які мешкають у будинку

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.