Москва запалає: астролог назвав переломну дату і дав новий прогноз закінчення війни

У квітні 2024 року можуть відбутися кардинальні зміни у зовнішній політиці Заходу та західні лідери дадуть Україні все, що їй необхідно.

Про це розповів астролог Влад Росс.

За його словами, 21 квітня на нас чекає чудовий аспект Юпітера, Урана та Білого Місяця.

Як зазначає Росс, не виключено, що саме в цей час США виділять допомогу нашій країні у розмірі 60 мільярдів доларів. Ближче до цієї дати Україні відчує деяке полегшення, оскільки тих обтяжливих обставин та подій, які були з початку 2024 року, може бути менше.

Також астролог заявив, що в цей період українські дрони знову атакуватимуть російську територію.

“Ба більше, перші далекобійні українські ракети полетять у цей час на Москву. На російську столицю можуть чекати рівно такі самі події, як були показані в новому фільмі “Майстер і Маргарита”, – палаюча Москва”, – заявив Росс.

Крім того, цей час може допомогти українцям змінити світогляд, переглянути цінності. Ще за словами Росса, це сприятливий час, щоб усунути від влади Путіна в Росії.

“Повністю зміниться геополітична стратегія всього світу, і ми будемо відходити від масштабної війни, яка може вибухнути у квітні 2024-го, до великого перелому – західний світ зрозуміє, що потрібно допомагати Україні, інакше війна охопить всю планету”, – заявив астролог.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.