Правду тепер дізнаютсья всі: У мocквi кaмepи зaфiкcyвaлu дeщo цiкaвe пiд “Crocus City Hall” – Відеодоказ…

Після того, як у російському Красногорську (Московська область) в концертному залі Crocus City Hall стався теракт, місцеві жители пригадали, що ще вдень біля будівлі було багато авто спецслужб РФ. Цю інформацію навіть проілюстрували фото з місця, і показали у пабліках Красногорська за кілька годин до пригоди.

Вважається, що у Crocus City планувався концерт гурту “Пікнік”. В зал, розрахований на 6 200 осіб, на концерт було розпродано всі квитки.

Саме концертом можна пояснити присутність силовиків у Crocus City Hall за кілька годин до теракту – вони повинні були перевірити будівлю перед виступом гурту. Але це могло б пояснити присутність однієї-двух машин, а не п’яти, як зображено на фото.

“А що відбувається?” Росіяни за кілька годин до теракту зафіксували біля “Крокусу” автомобілі спецслужб. Фото


На це звернули увагу і місцеві мешканці, що видно по відповідним коментарям. Проте така інформація може суперечити офіційній точці зору, тож її зараз з російських пабликів видаляють.

Crocus City Hall – це багаторівневий концертний зал, розташований на території ділового центру “Крокус-Сіті” в Красногорську, в безпосередній близькості від 67-го км МКАД і поряд зі станцією московського метро “Мякініно”.


Слід зазначити, що росіян вже два тиждні поспіль попереджали про можливі теракти у Москві. Відповідні заяви зробили практично всі посольства та дипмісії Захода.

Як повідомляв OBOZ.UA, ще до того, як з’явилась інформація про причетність ІДІЛ до теракту, кілька високопосадовців РФ побачили український слід у тому, що трапилось. В свою чергу, Міністерство закордонних справ України відкинуло всі звинувачення щодо причетності до теракту під Москвою.

У відомстві назвали такі звинувачення “спланованою провокацією Кремля з метою подальшого нагнітання антиукраїнської істерії в російському суспільстві”, а також “створенням умов для посилення мобілізації”.

Читайте також  Стурбованість переросла в жорсткі санкції: ЄС блокує російські літаки, гроші, телеканали та дає Україні кошти на зброю

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.