Пyтін oбіцяє відчепитися від Укpаїни. Кpемлівський тиpан назвав ключову yмову

Диктатор хоче, аби йому віддали все, що він встиг захопити.

Російський президент володимир путін назвав умови, за яких росія нібито готова до мирного вирішення розв’язаної нею війни в Україні.

За словами диктатора, Москва готова сісти за стіл переговорів, але тільки з урахуванням захоплених нею територій і з гарантіями для рф. Про це т.з. російський президент заявив в інтерв’ю для пропагандистських ЗМІ.

«Чи готові ми до переговорів?

Так, готові, але тільки готові на переговори, не засновані на якихось хотєлках після застосування психотропних засобів, а засновані на тих реаліях, які склалися, як у таких випадках кажуть, на землі», – заявив диктатор.

Диктатор також додав, що «можливі переговори − це не пауза для переозброєння Києва, а серйозна розмова з гарантіями безпеки для Москви».

путін зазначив, що він знає ті «морквини, які йому збираються показувати», щоб переконати, що момент для переговорів настав.

«Зараз ніс у кокаїні, так? Але не важливо, з такими простіше. А з розумними складніше, вони небезпечніші, тому що вони впливають на свідомість суспільства, зокрема й нашого.

Вони будуть викидати всякі свої хотєлки під виглядом морквини для нас», – заявив т.з. президент рф.

Нагадаємо, наприкінці 2023 року газета The New York Times писала, що попри заяви про наміри продовжувати війну в Україні, російський президент володимир путін дипломатичними каналами висловлює готовність до припинення вогню та переговорів.

За словами співрозмовників видання, путін ще від вересня натякає на готовність до перемир’я, яке б зупинило бойові дії на поточних позиціях.

Натомість академік Національної академії наук, фізик-теоретик та екснардеп Ігор Юхновський в інтерв’ю «Главкому» розповів, що для початку переговорів з рф окупанти мають залишити територію України разом зі своїми мінами.

Читайте також  "Ердоган його тримає за три яйця": опозиціонер пояснив "гру" між Путіним та президентом Туреччини

Юхновський додав, що рф ніколи не тримала слова перед будь-ким у світі, і не буде цього робити – за його словами, росіяни «за природою нікчемні люди».

Академік Національної академії наук переконаний, що для перемоги Україні потрібна потужна допомога від світу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.