Знайшли мертвою в Косові: попрощалися з 22-річною Оленою Козій

У селі Червона Слобода на Черкащині 9 березня попрощалися з Оленою Козій. Тіло дівчини знайшли на дорозі в Косово в лютому.

Лише нещодавно тіло дівчини доправили додому. Про це повідомило місцеве видання та представник виконкому Червонослобідської громади Артем Культенко.

Дівчину провели в останню путь
“Хочу подякувати кожному, хто не пройшов осторонь чужого горя та фінансово підтримав наших односельчан, донька яких трагічно загинула 21 лютого за кордоном. Сьогодні тіло Оленки повернуто на Батьківщину”, – написав Культенко 8 березня.

В останню путь Олену Козій провели 9 березня.

Що вже відомо про смерть дівчини
Увечері 21 лютого правоохоронці Косова помітили на аварійній смузі траси Ферізай – Пріштіна тіло молодої жінки. Як з’ясувалося, це українка родом із Черкаської області.
Тоді ЗМІ писали, що дівчині з ініціалами О. К. 22 роки.
Регіональні слідчі косовської поліції за погодженням з прокурором виїхали на місце події. На жаль, медична бригада констатувала смерть.
За розпорядженням прокурора, тіло відправили на розтин до Інституту судової медицини в Пріштіні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком”.
За даними ЗМІ, дівчина переїхала до Косова в жовтні минулого року через повномасштабну війну Росії проти України. Олена Козій звернулася за допомогою до Департаменту у справах громадянства, притулку та міграції.

При собі не мала мобільного телефону. Його знайшли у квартирі в Приштині, яку Олена орендувала.
Видання писало, що в жертви були травми обличчя та зламана нога, що, ймовірно, стали наслідком удару автомобіля.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.