Як Трамп закінчить війну поразкою України перед Росією: журналіст Стівенс розкрив деталі плану – ЗМІ

Трамп хоче змусити Київ сісти за стіл переговорів через позбавлення ЗСУ зброї та боєприпасів.

Відомий американський журналіст Брет Стівенс, аналітики з Нью-Йорк Таймс, розкрив план Трампа, який обіцяв на посту президента США протягом 24 годин закінчити війну в Україні.

Напередодні в інтерв’ю Сему Харрісу у підкасті Making Sense Стівенс озвучив свою думку про те, як Трамп збирається за 24 години закінчити війну, інформує канал “Україна 365”.

Повна версія інтерв’ю Харріса зі Стівенсом доступна лише за передплатою. На каналі Youtube Харріс виклав лише 30 хвилин розмови зі Стівенсом. Запитання щодо України можна почути лише в тій частині, яка йде за підпискою.

Журналіст зізнався, що озвучив свою думку, відштовхуючись від тих відомостей, які йому надали люди з оточення екс-президента США. Трамп просто збирається відмовитися надавати Києву зброю та інші боєприпаси, щоб рано чи пізно Зеленський не мав іншого вибору, як сісти за стіл переговорів з Путіним.

Росія ж нав’язуватиме Україні свою волю і вимагатиме залишити за собою всі ті території, які вдасться захопити армії Путіна на момент початку переговорів.

Те, що це і є план Трампа з війни в Україні, ми можемо бачити вже зараз, оскільки колишній президент США забороняє республіканцю Джонсону виносити на голосування законопроект про нову допомогу для України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.