Залужний, яке горе! Вперше після звільнення: ГЛАВКОМ ВИЙШОВ В ЛЮДИ – mраур для України! ЗСУ в сльозах – вперше!

На сторінці фільму «Да Вінчі» у Facebook з’явилася інформація про участь колишнього головнокомандувача ЗСУ, Валерія Залужного, у зйомках цього фільму.

«Друзі! Маємо чудову новину! В зйомках фільму «Да Вінчі», попри велику зайнятість, взяв участь усіма нами шанований Валерій Залужний!» – йдеться у повідомленні.

Валерій Залужний висловив свої спогади про знайомство та дружбу з Дмитром Коцюбайлом, який загинув 7 березня 2023 року в боях за Бахмут.
«Вони постійно перебували на зв’язку та були дуже близькими, а коли Дмитра нагородили Зіркою Героя України він попросив, щоб саме Валерій Федорович одягнув йому цю нагороду. Це було надзвичайно важливе інтерв’ю і ви переконаєтесь в цьому під час перегляду нашої стрічки!» – заявили представники, що працюють над створенням фільму.
Саме Валерій Залужний переконав «Да Вінчі» у середині 2022 року офіційно приєднатися до ЗСУ, хоча серед добровольців це довго вважалося неприпустимим.

«Залужний – це людина, що мотивує, – казав Да Вінчі про главкома в одному з інтерв’ю, – він виважений, холоднокровний, це та людина, яка приведе нас до перемоги».

Варто згадати, що рівно рік тому, 7 березня 2023 року, у боях за Україну загинув легендарний воїн Дмитро Коцюбайло, відомий як «Да Вінчі». Свого часу він отримав найвищу державну нагороду – звання Героя України. Попри молодий вік, Дмитро брав активну участь у Революції Гідності. По її завершенню, у 17 років, пішов захищати Україну від російської агресії зі зброєю в руках. У 2014-му році командував взводом добровольців, а у 2015-му – добровольчою ротою. 17 березня 2016 року був призначений командиром 1-шої окремої штурмової роти «Вовки Да Вінчі» Добровольчого українського корпусу Правого сектору, яка пізніше була переформатована у батальйон.

Читайте також  Двоє підлітків гвалтували однолітку, знімали це на відео і викладали у Інтернет

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.