На небі з’явиться знак: старець Іриней про долю України та покарання Росії

За його словами, все зміниться на краще.

Старець Іриней у своєму пророцтві побачив, що зима 2024-2025 року буде символом початку епохи відновлення та зцілення. У цей час Україна стане прикладом незламності духу та єдності для всього світу.

Про це йдеться на каналі Український Молитовник.

За його словами, взимку з’явиться знак на небі – символ мужності та відваги, що дарує нову силу в серця воїнів. Під цим знаком війська знайдуть незламну волю та стратегічну мудрість, що допоможе їм відвоювати ключові території.

Навесні відкриються таємні шляхи, які допоможуть здійснити рішучі наступи.

Влітку настане час великих битв, де сміливість та винахідливість українських воїнів стане вирішальною, вони будуть боротися не тільки зі зброєю.

Осінь: ворог, який колись здавався непереможним, виявиться вразливим, його власні помилки та недооцінка сили українського духу стануть причиною його падіння.

Боже покарання виявиться у втраті довіри та поваги серед своїх же людей та союзників, принісши поразки не тільки на полі бою, але й в серцях свого народу.

У заключних місяцях 2024 року, як стверджує старець, світ побачить нове обличчя України після тривалих випробувань війною. Україна встане, немов воскреснувши, відроджена та міцніша, ніж коли-небудь.

Пророцтво старця Іринея закінчується обіцянкою, що серця українців будуть сповнені гордості за свою країну, а їхні діти будуть жити в світі, де мир свобода та незалежність не є лише мріями, а реальністю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.