Булінг в Івано-Франківському ліцеї: поліцейські склали адмінпротокол на директорку

В Івано-Франківському ліцеї №4 співробітники ювенальної превенції поліції Прикарпаття проводять перевірку за фактом булінгу щодо учня 6 класу.

Також до поліцейських звернулась мешканка Івано-Франківська, з проханням захистити сина від жорстокого поводження та психологічного насильства, які вчиняли над ним інші учні.

Співробітники ювенальної превенції сьогодні, 1 березня, опитали адміністрацію навчального закладу та педагогів. Поліцейські уже склали адміністративний протокол на директорку ліцею за ч. 5 ст. 173-4 КУпАП. Йдеться про неповідомлення керівником закладу освіти уповноважених підрозділів органів Національної поліції України про випадки булінгу (цькування) учасника освітнього процесу, який мав місце в ліцеї, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Наразі співробітники ювенальної превенції опитують батьків та дітей, причетних до протиправних дій. Надається правова кваліфікація їх вчинкам та вирішується питання про притягнення до відповідальності.

Також з метою недопущення повторної травматизації, поліцейські запропонували батькам потерпілого учня пройти опитування, з використанням методики «зелена кімната».

Перевірка у навчальному закладі триває.

Нагадаємо, поліція взялася за булінг в одному з ліцеїв Івано-Франківська. До Івано-Франківського районного управління поліції надійшло звернення від мешканки обласного центру. Жінка просить правоохоронців захистити її сина, учня 6 класу від жорстокого поводження та психологічного насильства, які вчиняли інші учні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.