І знову невиносима втрата! На війні загинули 6 Героїв із заходу України

29 лютого, у Львівській області прощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Сергій Пеклич
Був стрільцем-санітаром. Проходив службу у військовій частині А1008. Загинув 26 лютого 2024 року у Харківській області.

Ігор Ожибко
Бойовий медик. Із початком повномасштабного вторгнення росії став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Боронив державу на південному та східному напрямках.

Олександр Піцик
Із перших місяців повномасштабного вторгнення воював на південному напрямку у складі 15-ї бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади.

Андрій Кісельов
Протягом 2015-2017 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Із початком повномасштабного вторгнення рф воював у 24-ї окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Під час проходження служби отримав звання «майор» та обійняв посаду командира батальйону. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками. Воював на південному та східному напрямках.

До лав Небесного війська доєдналися двоє Героїв-захисників з Рівненщини.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Роман Остаповець
У вересні 2022 року, вступив до лав 3-ої окремої штурмової бригади Сухопутних військ України. 22 лютого цього року, виконуючи військовий обовʼязок на Донецькому напрямку, захисник загинув. Воїну назавжди буде 24.

Роман Даниш
У перший день повномасштабного вторгнення ворога захисник пішов до військкомату і добровільно став на захист України. За сміливість і відданість був відзначений Почесною відзнакою Головнокомандувача ЗСУ «Золотий Хрест», медаллю Командувача Сил територіальної оборони ЗСУ «За вірну службу» ІІІ ступеня, відзнакою «За жертву крові в боях за Україну». На жаль, 24 лютого цього року воїн загинув від вогнепального поранення.

Читайте також  На війні зaгuнули бійці з Івано-Франківщини Назарій Гавриш і Микола Волосянчук

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.