Москаль заявив про арешт головного контрабандиста сигарет

Житель Мукачевого організовував контрабанду цигарок до країн Євросоюзу.

1747412

Поліція Угорщини затримала на кордоні з Україною ключового організатора контрабанди сигарет в Європейський Союз. Про це повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

“У п’ятницю, 22 січня, на КПП Лужанка з угорського боку був затриманий житель Мукачева Роланд Садовий. Садовий був затриманий угорською поліцією і переправлений в Будапешт за запитом правоохоронних органів Німеччини. Причина затримання – причетність до контрабанди сигарет з України до Євросоюзу. Таким чином, правоохоронці ЄС вперше затримали не рядового “пішака”, а ключову особу, яка організовувала клану Балог переправлення цигарок з України в Євросоюз”, – повідомив Москаль.

За його словами, затриманий отримував замовлення на сигарети з Великобританії, Італії, Німеччини, Франції та інших країн ЄС, після чого готував з української сторони фальшиві документи на поставку великих партій сигарет під виглядом різних товарів і домовлявся з угорськими митниками про пропуск фур з контрабандою.

“Ця інформація достовірна і отримана з правоохоронних органів ЄС, з якими ми постійно співпрацюємо в боротьбі проти контрабанди тютюнових виробів. Більше того, за нашою інформацією, ланцюжок затриманих буде більшати”, – додав Москаль.

Нагадаємо про те, що раніше в Угорщині засудили 13 українських контрабандистів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: