Чекати ще довго, доживуть не всі: астролог пояснив, коли війна піде на спад

Відомий український астрологічний експерт та енергетичний практик Валерій Шатілович ще під кінець грудня 2023 року склав прогноз на рік Дракона. За його словами, 2024 року в Україні ще триватимуть бойові дії, є загроза окупації нових територій. Проте, за словами Валерія, незабаром буде звільнено Запорізьку та частину Херсонської області.

Також Валерій Шатілович заявив, що у 2025 році є шанси на затихання війни, а у 2026 – повне закінчення.

Даний прогноз екстрасенс Валерій Шатілович зробив ще 29 грудня 2023, він доступний для перегляду в YouTube.

За його словами, є всі шанси звільнити Запорізьку область і частину Херсонської області. Однак звільнення даватиметься з великими втратами. Екстрасенс бачить можливості і для звільнення Донецької області, проте найважче буде у Луганській області.

“У 2026 році вже не бачу війни, тут бачу людей, які радіють, ляскають у долоні, але в повітрі ще є запах війни. Це може бути, що якісь території ще не будуть звільнені або якісь локальні конфлікти ще продовжуватимуться” “, – зазначив Шатіловчі.
За його словами, зараз Україна все ще перебуває у підвішеному стані, і на даному етапі потрібно лише йти вперед та воювати. Зараз Україна ще не може закінчити війну: вона між двома вогнями, двома силами.

Екстрасенс переконаний, що Україні потрібно відпрацювати свою карму, щоби війна не повторилася.

“Одна з помилок України, про яку говорять астрологи, це зрада Україною власної віри – ми зреклися нашої віри, слов’янських богів, в яких вірили наші предки. Ось і зараз усі слов’янські народи страждають – з тих пір на нашій території страждають усі люди, це і частина Росії, Білорусії”, – резюмував Шатілович.

Читайте також  Навідниця САУ 23-річна Тетяна вправно насипає ворогу: хто вона - зіркова мама двох дітей

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.