Кінець війни в Україні: вже влітку розпочнуться дуже тяжкі часи, але бої закінчаться

Провидиця Ісіта Гайя, яка спеціально проходила ритуал в Таїланді, щоб стати драконом і отримати велику силу для допомоги людям у рік Дракона, вважає, що цей ритуал вже розпочав процес завершення війни в Україні.

Більше того, під час ритуалу смерті провидиця Ісіта Гайя твердить, що вона отримала видіння про завершення війни в Україні. Вона стверджує, що відповідний процес, що відбувся в Таїланді, вже вплинув на запуск механізму встановлення миру. Тому вона рекомендує провести подібний ритуал на території України.

Про це повідомляє сайт Апостроф.

Наприкінці весни і влітку 2024 року усі країни світу очікують складних випробувань, і значущі зміни також торкнуться України. Однак масові обстріли та бойові дії завершаться, оскільки ці процеси перемістяться на інші території.

Провидиця передбачає, що 2024 рік буде роком переродження, і після цього розпочнеться новий етап життя, оскільки Україна ввійде в нову еру своєї історії.

Україні будуть пропонуватися різноманітні можливості, оскільки це чудова земля, що залишиться невраженою катаклізмами. Багато країн і сторін будуть цікавитися цією територією, включаючи можливість придбання деяких земель. В

трата територій може бути наслідком не лише війни, але й можливості їх придбання. Однак всі українці повинні усвідомити, що вони проживають на прекрасній землі і повинні створити для себе оптимальні умови для щасливого життя. Важливо вчитися вибирати найкраще для себе та насолоджуватися життям з любов’ю, оскільки існує багато різних загроз, не лише пов’язаних із війною.

Людей відволікає від суттєвого реклама та гаджети, щоб вони мріяли не про те, що їм дійсно потрібно, – зауважила провидиця, закликаючи українців навчатися жити в радості і вміти відкидати зайве.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.