Це буде рік карми: нумерологиня назвала місяць, який повністю визначить долю України

За її словами, почалося перезавантаження всіх процесів

Для України 2024 рік стане роком справедливості, балансу та карми, коли всі отримають те, що заслужили. Такий прогноз на поточний рік зробила нумерологиня Нонна Мусалян.

Так, вона розповіла, яких варто чекати важливих подій цьогоріч. Зокрема, стверджує, що особливий період припаде на останній місяць зими.

– Це рік карми, а тому він закладе підвалини на довгий період – аж до 2030-х років. Саму в лютому 2024 році закладаються ці підвалини – 02.02 був серйозний спалах на Сонці, стався квантовий стрибок.

 

Це означає, що почалося перезавантаження всіх процесів і перезавантаження свідомості людей – ми будемо переходити зі свідомості жертви у свідомість творця.

 

Це дуже важливо для України, бо ми зараз енергетична точка на карті планети, тому з нас будуть більше питати, – пояснила фахівець.

Таким чином, саме від тих подій, які стануться в лютому, буде залежати розвиток подій протягом усього 2024 року. Також ключовим рік стане для глави української держави. Це буде кармічний період, де з нього теж запитають, наскільки справляється зі своїм завданням вивести Україну з воєнного стану, з кризи та боргів, за те, що відбувається в нашій країні.

– Володимир Зеленський мав день народження 25 січня нещодавно, у нього розпочався сьомий особистий рік… Тобто в нього буде багато випробувань, багато різних людей зустрічатися на шляху, через яких Творець буде йому ці випробування і давати. Тому для нього це дуже відповідальний рік і він у нього вже почався.

 

Приймати рішення потрібно все-таки, ґрунтуючись на законах світобудови, а не на его, на своїй впертості. Лютий для нього особистий місяць із числом дев’ять – це завершення великого циклу, перехід на нове і він повинен повністю буде зрозуміти, що треба зерна від полови відокремити.

Читайте також  Мобілізація в Україні: чи можуть доправити на передову одразу після вручення повістки

 

Та й зрозуміти, що потрібно, а що не потрібно, з чим ми заходимо навесні, у березень, яким буде цей рік для нього і для України, – наголосила Нонна Мусалян.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: