Світан назвав реальну причину звільнення Залужного: “Закінчиться погано”

Роман Світан пояснив, що просування Залужного кар’єрними сходами вгору могло стати причиною звільнення.

Погано, якщо Залужного звільнили з політичних причин, заявив Роман Світан. Єдиним виправданням зміни Головкому ВСУ може бути лише підвищення Залужного на посаді.

Військовий експерт назвав посади, однією з яких варто було б призначити Залужного: “Я все-таки сподіваюся, що причина саме в русі, що основне завдання – це все-таки рух службовими сходами. Почали вже принаймні призначати генералів, а просування може бути або до Міністерства оборони, або до Кабінету міністрів, або для контакту з нашими партнерами (натовські теми, все, що пов’язане з цим Блоком, і це те саме підвищення)».

Також офіцер ВСУ наголосив на важливому нюансі: “Одного генерала вже призначили на контроль за укладенням договорів. Подивимося, як і куди підуть решта генералів, які мають дуже великий бойовий досвід. Я все-таки думаю, що це причина звільнення Залужного.
Якщо причина політична, тоді це дає негативний момент, бо з політичних причин армію та генералів краще не чіпати: закінчиться погано. Подивимося. Найближчим часом буде зрозуміло, куди пішла ця команда і які призначення вона отримає“.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.