Батьки Сиpcькoгo які проживають в pociї вперше на відео дали коментарій. Послухайте, що Вони заявили..!

Про нового головнокомандувача Олександра Сирського, під керівництвом якого українські воїни продовжать боротьбу проти агресора, багато відомо, як про військового. Однак майже нічого не відомо про його сім’ю. Разом з тим “на болотах” дуже активно розганяють тезу, що Сирський – “справжній росіянин”, адже його батьки та рідний брат живуть у Росії.

За офіційною інформацією, Олександр Сирський народився в селі Новинки Владимирської області Росії – на той момент Російської Радянської республіки. Навчався у Москві, а потім переїхав в Україну і більша частина його життя пов’язана з Україною та службою в лавах ЗСУ.

Однак, як стверджують російські ЗМІ, нового головкома ЗСУ досі пов’язує з Росією не лише місце народження, а й те, що його родичі продовжують жити у РФ. Його батьки, Людмила та Станіслав Сирські, а також рідний брат Олег, живуть у місті Владимир, яке знаходиться менш як за 200 км від Москви.

За інформацією пропагандистів, 84-річний батько та 82-річна мати головкома зараз на пенсії. Станіслав Сирський є полковником армії РФ у відставці.

Зараз вони більшу частину часу проводять на дачі. Людмила Сирська співає у вокальній групі вчителів-ветеранів.

Російські пабліки також розповсюджують інформацію про те, що батьки головкома до початку повномасштабного вторгнення РФ активно вели соцмережі, де розміщували “патріотичні пости”. Серед паблік, на які підписана Людмила Сирська, одна з назвою “Я люблю тебе, Росія”. Разом з чоловіком вона брала участь в акціях “Безсмертного полку” та обоє “пишаються своїм минулим”.

За інформацією Z-паблік, батьки Сирського приховують свою спорідненість з українським військовим та не обговорюють його кар’єру. Кажуть, що про призначення сина на посаду головкома ЗСУ вони “дізналися з новин” таскаржаться на “хвилю хейту” після того, як факт їхньої спорідненості “виліз” назовні.

Читайте також  Росія намагається переконати весь світ, що є одноосібним переможцем у війні над фашизмом

Сусіди сім’ї Сирських, які живуть у Владимирі, розповіли, що батьки ніколи не спілкуються на тему свого сина.

“Чи спілкується новий головком ЗСУ із сім’єю зараз чи зовсім про них забув – невідомо”, – зазначають російські пропагандисти.

Є інформація в російських ЗМІ і про брата головкома – Олега Сирського. Він живе разом з батьками у Владимирі, працює охоронцем. У 2013 році його засудили за фейкове повідомлення про мінування одного з ТЦ у Владимирі.

За інформацією росЗМІ, Олег Сирський напився, посварився з охоронцем торгового центру і щоб помститися, повідомив про “бомбу”.

Тепер він сам працює охоронцем та зізнається в соцмережах у любові до Росії.

Вслід за російськими пабліками українці також почали писати в соцмережах про російських родичів головкома та називати його мало що не ворогом.

Вас може зацікавити:Українцям відчутно підвищили комуналку: яка послуга здорожчала найбільше

Але якщо так вважати, то це буде означати, що весь цей час повномасштабної війни Сухопутними військами ЗСУ командував ворог, який був у підпорядкуванні “залізного генерала” Валерія Залужного.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.