Залужний був тільки початком! Щойно Зеленський звільнив ще одного генерала! Українці лютують, скільки можна?

Президент Володимир Зеленський змінив начальника Генерального штабу ЗСУ. Посаду отримав уже колишній командувач Силами територіальної оборони Анатолій Баргилевич.

Про це Зеленський розповів у своєму вечірньому зверненні.

Згідно з Указом Президента України залишаю пост начальника Генерального штабу Збройних Сил України.

Висловлюю глибоку вдячність злагодженій команді Генерального штабу за підтримку, розуміння та самовіддане виконання завдань.

Особлива подяка солдатам і сержантам, офіцерам і генералам Збройних Сил України на передовій, у штабах і в тилу. Ваша відданість Україні та готовність до її захисту роблять вас справжніми Героями, і я глибоко пишаюся вами. Вдячний кожному за спільну службу та невтомні зусилля, що наближають звільнення нашої Батьківщини.
Схиляю голову перед пам’яттю воїнів, які поклали своє життя за свободу України.

Щира вдячність українцям, які підтримують наше військо. Ваш патріотизм та незламність додають сил нашій армії та роблять нашу країну міцнішою. Ваш внесок у майбутню перемогу назавжди залишиться в пам’яті нації.

Тримаймо стрій! Разом до Перемоги!

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України
генерал-лейтенант Сергiй ШАПТАЛА

«Я дякую генерал-лейтенанту Сергію Шапталі за службу протягом цих двох років війни. Новим начальником Генштабу за пропозицією Головкома Олександра Сирського призначив генерал-майора Анатолія Баргилевича. Досвідчена людина – розуміє завдання цієї війни та українські цілі», – повідомив президент.

Крім того, за словами Зеленського, новий головком ЗСУ Олександр Сирський сьогодні визначив кандидатури своїх заступників.

«Також визначено заступників начальника Генерального штабу. Всі хлопці – бойові, фахові, кожен – із чітким знанням фронту та реальних потреб українських воїнів», – заявив він.

Нагадаємо, увечері 8 лютого президент Володимир Зеленський звільнив головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та призначив замість нього Олександра Сирського, який раніше керував Сухопутними силами.

Читайте також  Буде не гірше, ніж у Європі: у Зеленського анонсували масштабну податкову реформу

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.