«Вона вважала, що я спіймав зіркову хворобу». YAKTAK вперше розповів про стосунки з коханою дівчиною Алісою

Український співак і учасник нацвідбору на Євробачення 2024 YAKTAK уперше розповів про стосунки з коханою дівчиною Алісою.

Артист, який вважає за краще не розкривати подробиці свого особистого життя, поділився, як почалися стосунки з коханою. Про це він повідомив в інтерв’ю Неймовірній правді про зірок. YAKTAK розповів, що їхні стосунки тривають уже 2,5 року, а також підтвердив, що Аліса старша за нього на 2 роки.

«Ну знайомі з самого дитинства. Ми з одного селища. Наші батьки давно знайомі. Я знав, що є така дівчина Аліса, але на той момент вона мені не дуже подобалась, як і я їй. Бо я співав, а вона вважала, що я спіймав зіркову хворобу.Але було, зізнаюся. А потім був один момент, це була шкільна дискотека і я крутив з хлопцями, був місцевим діджеєм. І відтоді ми разом», — розповів він.

YAKTAK додав, що його дівчина Аліса працює в його команді і часто їздить із ним на концерти.

«Я сьогодні й так багато розповів про своє особисте. Я не та людина, яка любить висвітлювати стосунки. У мене є декілька спільних фото з Алісою у соцмережах, але на тому все. Я не хочу, щоб це було предметом обговорення», — зазначив співак.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.