Буде кілька знамень: пророцтво карпатського мольфара Любомира про закінчення війни

Карпатський мольфар Любомир розповів, коли чекати завершення війни в Україні, а також, що стане знаменням такого розвитку подій.

Його прогноз розмістили на каналі у YouTube.

Мольфар розпочав своє пророцтво про події 2024 року з розповіді про знамення, що передуватимуть значним звершенням на полі боїв. За його словами, природа першою відчує майбутні зміни і передасть ці знаки тим, хто вміє слухати.

“Спочатку прийде знамення у вигляді надзвичайної яскравої комети, яка пролетить над небосхилом, освітлюючи нічне небо. Це буде символом різких змін і початку нового витка боротьби. Ті, хто побачить її, повинні готуватися до випробувань, але й не втрачати надії”, – повідомив він.

Також мольфар розповів про людину, яка стане ключовою фігурою у командуванні Збройними силами у цей вирішальний період. Він зауважив, що ця людина буде не лише воїном, але й мудрецем. Вона з’явиться з туману історії, ніби витягнута з легенд предків. Її серце буде чистим, а розум гострим. Під її керівництвом Збройні сили зазнають перетворень, які зміцнять їхню міць і волю до перемоги.

“Повернення наших земель буде супроводжуватися знаками у природі. Спершу на землю спустяться незвичайно великі зграї птахів, яких не бачили тут десятиліттями. Вони принесуть із собою вісті відновлення і об’єднання. Далі земля розквітне неймовірним цвітом навіть у найменш очікуваних місцях – це буде знаком, що сили природи стоять на боці справедливості, і, що прийшов час для відновлення єдності нашої нації”, – зазначив він.

Також передбачив, що покарання від Бога для агресорів та тих, хто їм допомагає, прийде не у вигляді гніву чи руйнування, а у вигляді прозріння і втрати підтримки серед їхніх власних народів. Серця тих, хто підтримував зло, відчують тягар своїх дій і вони почнуть шукати шляхи до миру, наголосив мольфар Любомир.

Читайте також  Потап чесно відповів, за яких умов піде на фронт захищати Україну

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.