Без батьків залишилось 23 дитини: всі подробиці моторошної ДТП на Заході

У Рівненській області сталася моторошна масштабна ДТП, у якій загинули батьки багатодітних родин.

“Апостроф” в одному матеріалі зібрав усю актуальну інформацію.

2 лютого пресцентр ГУ ДСНС у регіоні проінформував про смертельну ДТП, яка сталася у селі Михалин. За даними рятувальників, на дорогі зіткнулися Mercedes-Benz Vito та вантажівка DAF, що призвело до загибелі людей. Працівники ДСНС, які прибули на місце ДТП, деблокували трьох загиблих та двох травмованих громадян.

За кілька годин пресслужба поліції Рівненської області уточнила інформацію про ДТП. За даними поліцейських, внаслідок аварії загинули четверо осіб, ще одна людина отримала поранення.

“Водій автомобіля Mercedes-Benz Vito, 50-річний житель села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою DAF під керуванням 30-річного жителя Клесова. Унаслідок ДТП на місці події загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки — 47-річна жителька села Вітковичі та 43-річна жителька села Богуші. Крім того, із тяжкими травмами госпіталізували іще двох пасажирів: 37-річну жительку села Богуші та її 44-річного односельця. Останній, попри надану медиками допомогу, помер у лікарні”, – зазначили у поліції та додали, що водій вантажівки на момент ДТП був тверезий.

Місцеве видання “Радіотрек” повідомило, що у смертельній ДТП загинули батьки багатодітних сімей. Аварія залишила сиротами 23 дитини. За словами знайомої загиблих, у фатальний день подружжя їхали на служіння. В одній родині 14 дітей залишилися круглими сиротами, а в іншій – 9. За життя ще однієї жінки, матері чотирьох діток, наразі борються медики.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.