Портніков попередив, що головні випробування чекають на українців попереду: “Ще нічого не почалося”

Віталій Портніков повідомив, що найгірше на нас чекає попереду, важко буде у найближчі десять-двадцять років.

Журналіст Віталій Портніков висловив свою точку зору про події в Україні та попередив, що найгірше ще попереду: “Все відбувається так, як має відбуватися: оскільки українці 24 серпня та 1 грудня 1991 року вирішили, так і відбувається, лише із запізненням на багато років. Це все великий план історії щодо кристалізації української держави. Щоб український народ отримав справжню державу, доведеться пройти через велику кількість випробувань: головні випробування ще попереду, ще нічого не почалося насправді (все, що було, це квіточки, а ще далі будуть ягідки)“.

Інтерв’ю Віталія Портникова можна переглянути на каналі YouTube.

“У ситуації, що склалася, потрібно використовувати довіру. Якщо довіра до Головного ВСУ така висока, то ми маємо використовувати цю колективну довіру для подальшої мобілізації українського суспільства у питанні виживання в тих непростих умовах, в яких Україні доведеться жити у двадцяті та тридцяті роки цього століття, і це як мінімум, бо це кризові роки, а може, ще довше“, – впевнено заявив український публіцист.

Після цього політичний експерт озвучив свій прогноз для України на майбутнє: “Усі найбільші випробування для тих, хто залишиться на території України, очікують попереду. На тих, хто виїде з території України, теж чекають серйозні випробування, тому що Європа ще має пережити такі кризові моменти, де безпосередніми учасниками стануть наші громадяни, які стануть європейцями. Тож ще багато чого чекає і на Європу”.

Потім Віталій Портніков пояснив, чому не можна знімати Залужного з посади до кінця війни: “Я вважаю, що наше головне завдання використання цієї довіри. Вважаю, що відставка Головкому ЗСУ буде помилкою. Потрібно розуміти, що, яких би результатів не досяг новий Головнокомандувач ЗСУ, якщо він буде, громадська думка завжди буде говорити: “А якби був Залужний, то він би зробив краще”. Якщо будуть поразки, то всі розумітимуть, чому вони сталися”.

Читайте також  Опубліковане небачене досі відео з Ірпеня з кадрами знищення кемеровського СОБРу

Раніше Портніков попередив українців, що доведеться пережити ще “два шоки” найближчими роками.

Також Портніков попередив, що цілі прозрілого Путіна по Україні змінилися.

Нагадаємо, Портніков пояснив, чому фізична смерть Путіна “може статися швидше, ніж нам здається”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.