Приїхав до бабусі і потонув з двома іншими дітьми”: подробиці трaгiчнoї зaгибeлi 14-річного школяра

14-річний Богдан Приймак, учень Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети на вихідні поїхав до бабусі у село Переволока, що на Бучачччині, де й трагічно загинув.

Як інформують “Тернополяни”, ввечері 28 січня, у селі Переволока Богдан разом з місцевими хлопцями – Володимиром Непіпом та Швидким Богданом пішли зі своїх помешкань у невідомому напрямку.

Хлопці повідомили бабусі Богдана, що йдуть гуляти у центр села. Проте того вечора вони додому не повернулися, пише “20 хвилин Тернопіль”.

Лише наступного дня – 29 січня близько 16.00 бабуся звернулася про допомогу до поліцейських.

Кілька десятків рятувальників, поліцейських, місцевих жителів та службових собак, а також водолази майже добу шукали малолітніх хлопців, та на жаль, сьогодні, 30 січня зранку тіла дітей виявили та витягнули з місцевого ставка у селі Переволока.

“Як та чому ті діти опинилися на кризі – невідомо. Також ми будемо спілкуватися з рідними хлопців, бо виникає питання – чому ніхто не прийшов раніше. Наскільки нам відомо, то до цього діти ніколи не тікали від батьків. Жодна з родин не мала справи з поліцією”, — каже речник ГУ Нацполіції в Тернопільській області Сергій Крета.

Один із загиблих у Переволоці хлопців – 14-річний Богдан Приймак – учень Тернопільського ліцею №21 – спеціалізованої мистецької школи імені Ігоря Герети, який поїхав у село на вихідні до бабусі.

Адміністрація закладу одразу підтвердила журналістам, що Богдан Приймак навчався у 8-Б класі ЗОШ №21 від вересня 2023 року.

Зі слів директорки Марії Гудими, проблем з хлопчиком та родиною не виникало.

Богдан Приймак сидів на задній парті біля стіни. На столі залишився його зошит з геометрії.

Читайте також  Залишилась донька: відоме ім'я жінки-медика, котра загинула внаслідок обстрілів бойовиків (фото)

“Він нормально навчався. Не був відмінником, але мав середній рівень знань. Завжди спокійний, слухняний. Якщо щось треба допомогти, то відгукувався. Гарна дитина була… Щодо друзів, то якось не активно він спілкувався у класі. Та й скільки він у нас навчався – чотири з половиною місяці. Враховуйте, що він прийшов у сформований клас. Ще й не завжди ходили до школи, бо то дистанційне, то канікули. Але проблем з ним не виникало. Нам і справді дуже шкода, що так сталося. Співчуваємо всій родині,” — розповіла Наталія Орос, класни керівник загиблого школяра.

Співчуваємо рідним та близьким загиблих хлопців… Богдана Приймака, Володимира Непіпа та Богдана Швиткого…

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.