В Офісі президента зробили офіційну заяву про відставку Залужного

Увечері 29 січня ТГ-канали та окремі політики повідомили про звільнення Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Сьогодні ТОП-темою стало обговорення про можливу відставку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. “УП” з посиланням на джерело в РНБО пише, що указу президента поки немає, проте Залужного справді викликали та пропонували посаду посла. Він відмовився. Частина співрозмовників видання заперечує звільнення Залужного.

Станом на 20.20 на сайті Офісу президента не було указу про звільнення. Прес-секретар президента Сергій Никифоров запевняє, що Зеленський не звільняв Залужного.

На сторінці Міноборони України у Facebook з’явилося повідомлення: “Шановні журналісти, одразу відповідаємо всім: “Ні, це неправда”Подібна заява пройшла на тлі поширення інформації про відставку Головнокомандувача Валерія Залужного та відставку міністра оборони Рустема Умерова. Поки невідомо, про кого саме зробило заяву відомство.

Інформаційне агентство “Інтерфакс-Україна”, пославшись на джерела, повідомило, що домовленості про можливе звільнення Залужного “було досягнуто під час зустрічі Залужного з президентом Володимиром Зеленським”.

Видання “Медуза” з посиланням на джерело у керівництві України пише, що чутки про швидку відставку Залужного – фейк. Найближчим часом він збереже свою посаду.

Нагадаємо, чутки щодо можливої відставки Залужного ходять із осені минулого року. Близько тижня тому інформація знову почала активно з’являтися у ЗМІ та ТГ-каналах.

Одним із ініціаторів звільнення Головкома стала депутат Безугла, яка постійно критикувала стиль керівництва Залужного та ЗСУ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.