Боже дай щоб це була правда! Пророцтво індійського хлопчика, який ще ніколи не помилявся вразило весь СВІТ…

Боже дай щоб це була правда! Пророцтво індійського хлопчика, який ще ніколи не помилявся вразило весь СВІТ…

ОГО! ЦЕ ВPАЖАЄ! Пророцтво індійського хлопчика ШOКУВАЛО СВІТ …

Українці зі сльозами переглядають це відео хлопчика який задовго до війни в Україні передбачив її початок і відгадав з точністю до одного дня!

А тепер розказав про її завершення дату, і чим все закінчиться для укарїнців!

Відео нижче.

Передбачення Нострадамуса на 2024 рік: війни і катаклізми
Мішель де Нортдам, він же Нострадамус — найвідоміший в історії фахівець у галузі пророчої справи. Таку славу йому принесли опубліковані у середині ХVI століття «Пророцтва» — 942 вірші (катерни), об’єднані у 10 глав (центурій).

Ось уже більше чотирьох століть ці вірші намагаються розшифрувати та побачити у них майбутнє. Щоправда, вдається це тільки постфактум.

Справа у тому, що Нострадамус як професійний віщун писав свої катерни максимально незрозуміло. У них мінімум конкретики, купа метафор і лише 14 разів вказані дати, та й ті не відповідають реальним рокам. До того ж Нострадамус використовував старофранцузьку мову і з вкрапленнями латини, італійської, німецької і створених на їх основі нових слів. Перші видання «Пророцтв» рясніли одруками, які пізніші редактори виправляли на власний розсуд, а при перекладі на інші мови зміст ще більше спотворювався.

Однак це і стало головною перевагою передбачень Нострадамуса — при бажанні у них можна побачити, що завгодно.

Зараз на цій ниві працюють ентузіасти пророчої справи, автори конспірологічних роликів на YouTube та британські таблоїди. Щоправда, ефективність їхніх спроб розтлумачити катерни наперед коливається у межах статистичної похибки.

Наприклад, у вересні 2022 року у Британії різко підскочив інтерес до творчості письменника Маріо Ридінга. Тоді таблоїди та блогери рознесли новину, що він ще у 2006 році правильно вказав рік смерті королеви Єлизавети. Однак це було єдине, що вгадав Ридінг — відповідно до його тлумачень, у 2022 році Карл ІІІ мав зректися корони, а Канада, Австралія та Нова Зеландія проголосити себе республіками. Такі висновки письменник зробив на основі катерну про нетривале правління «короля островів» (Карла ІІІ за версією Ридінга).

Читайте також  Допомога прийде з різних куточків світу: знайдено пророцтво старця Дорофея про перемогу України

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.