Готуйтеся до нових канікул: у лютому школярі знову відпочиватимуть – дати

Оприлюднено дати додаткових зимових канікул для школярів.

Як повідомили на одному із сайтів Києва у соціальній мережі, що у столиці запланували додаткові зимові канікули у школах, тож батькам слід бути готовими до того, що діти у лютому будуть знаходитися вдома.

Звичайно ж, таке рішення приємне для всіх школярів, але не батьків, адже у воєнний час через постійні обстріли столиці всі батьки стурбовані тим, що діти можуть бути вдома самі, адже всі дорослі на роботі.

Як додали в цій інформації, що була оприлюднена у соціальній мережі – додаткові зимові канікули будуть у лютому, проте відпочиватимуть не всі учні.

Отже, слід звернути увагу, що зокрема додаткові канікули взимку передбачили у школах столиці для першокласників. Учні відпочиватимуть від навчання протягом 19-25 лютого 2024 року, про це раніше зазначили у постанові уряду.

Саме тому більшість батьків, яким нема з ким залишити дитину такого віку, тобто першокласника – стурбовані, адже через постійні обстріли столиці всі діти і так налякані, тому за ними обов’язково потрібен нагляд і не дивно, що на час додаткових канікул батькам просто доведеться брати відпустку власним коштом, щоб не залишати маленьких школярів самих вдома.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.