На заході України 43-річний чоловік ґвaлтувaв своїх падчерок та рідних дітей

Перед судом на Буковині постане 43-річний чоловік, який неодноразово вчиняв розпусні дії щодо двох неповнолітніх падчерок та двох рідних малолітніх дітей.

Про це повідомили у Чернівецькій обласній прокуратурі.

За даними слідства, чоловік також фільмував на мобільний телефон, зберігав та надалі показував дітям ті розпусні дії, які вчиняв щодо падчерок та дітей. Крім того, він систематично примушував неповнолітніх доньок своєї співмешканки та свою рідну доньку до статевих зносин, які теж фільмував та зберігав.

Жителю Чернівців інкримінують зґвалтування та розбещення дітей, а також розповсюдження серед неповнолітніх зображень та відеопродукції порнографічного характеру, виготовлення, розповсюдження та зберігання дитячої порнографії (ч. 3 ст. 152, ч. 4 ст. 152, ч. 6 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 301, ч. 1 ст. 301-1, ч. 3 ст. 301-1 та ч. 4 ст. 301-1 КК України). Прокурори вже скерували до суду обвинувальний акт стосовно буковинця.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.