Вiдома укpаїнська cпівачка-зpадниця, яка підтримала путіна, втікла з росії

Запроданка Асті, яка продалася за криваві рублі, пересиджує за кордоном.

Українська співачка-зрадниця Анна Asti, яка продовжує будувати свою кар’єру в терористичній росії, незважаючи на те, що та знищує український народ, втікла з pосії.

За інформацією пропагандистського телеграм-каналу Mash, запродана полетіла з чоловіком з pосії відразу ж після скандальної вечірки блогерки Івлєєвої і скасування концертів.

“За нашою інформацією, співачка вирішила перечекати зиму і планує повернутися до приватних виступів у березні”, – повідомляють пропагандисти.

Ресурс також повідомляє, що цінник на корпоративи співачки знизився. До вечірки було 10 мільйонів рублів (115 000 доларів), після — стало 7 (80 000 доларів). Райдер теж зазнав змін – скромні 600 000. Світло і звук 500 000 і на поїсти всього 100 000 рублів (1100 доларів) на всю команду співачки. Зараз всі заплановані концерти скасували або перенесли на інші дати.

“На початку цього року мав відбутися концерт у Сочі — його перенесли на січень 2025-го. Запланований березневий тур поки під питанням – можливе відновлення, коли галас з вечіркою вщухне. Зараз про це мови немає.

Наприклад, в Саратові окупант запропонував скасувати концерт Асті, як це було з Арбеніною”, – повідомив канал.

Раніше стало відомо про те, що у Кремлі висунули чіткі умови до всіх російських зірок, які потрапили в скандал з”голою вечіркою”.

Відзначається, що на “голу вечірку” образився особисто терорист володимир путін, тому всі шляхи вибачення лежать тільки через виступи на окупованих територіях або публічну підтримку військової агресії в Україні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.