“Золота молодь” Буковелі! Співала Успенську у Буковелі та наїхала на українців: “Ви кого з себе уявили?”

Нахаба не тільки не вибачилась, а ще й наговорила багато зайвого.

На другий рік війни деякі українці досі не можуть зрозуміти роль російської мови та контенту в житті нашої країни та продовжують навіть не усвідомлюючи, фінансувати ворога.

Поки наші мужні герої мерзнуть та ризикують життям у окопах, деякі особи дозволяють собі похизуватися своїм відпочинком, танцюючи при цьому під пісні прихильниці кривавої політик путіна – Любові Успенської.

А викликало неабияке обурення в українців, особливо у тих, чиї рідні були поранені чи загинули на фронті.

Коли дівчина, яка вочевидь дуже любить вколоти в себе побільше ботоксу та філлерів, дізналась про свою таку собі “популярність”, вона не тільки не вибачилась, а й наговорила багато гидоти тим користувачам мережі, які засудили її поведінку.

З’ясувалось, що “героїня” ролику до 2014 року жила в Донецьку, і її дуже бісило, що поки її місто обстрілюють, усі навколо живуть звичним життям та веселяться.

“Вам робити н*хуй, ви своїм життям не займаєтесь, і ви думаєте що всі навколо – п*дараси. Це не так. Це дзвіночок, займіться своїм життям та вам ніколи буде задаватися питанням, хто які пісні слухає. Ви кого із себе уявили. “Сінк ебаут іт” трошки про це”, – відповіла брюнетка хейтерам.

Схоже, що навіть після того, як росія вкрала її дитинство і юність, вона так нічого і не зрозуміла.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.