Батько української тенісистки, яка потиснула руку росіянці, зробив відверте зізнання

Костянтин Котляр, батько 16-річної української тенісистки Єлизавети Котляр, прокоментував вчинок дочки, яка потиснула руку росіянці після програшу в першому раунді юніорського Australian Open. Батько юної українки в коментарі Федерації тенісу України пояснив вчинок доньки, передають Патріоти України.

«Хочу висловитися від себе, і від імені своєї доньки Лізи Котляр з приводу її вчинку на Відкритому чемпіонаті Австралії, коли вона після закінчення матчу потиснула руку суперниці з країни-агресора, Росії. Усе, що я збираюся сказати, це не виправдання, а спроба пояснити, чому так сталося.

Лізі лише 16 років, вона ще не має справжнього досвіду виступів на таких значних змаганнях, як турніри серії Grand Slam, вершини, як професійного, так і юнацького тенісу. Тут надзвичайна атмосфера, яка сама по собі чинить великий тиск на спортсменів. На початку кар’єри важко з таким впоратися і не нервувати. На жаль, моя донька не почувалася спокійною, емоції били через край, тому вона не повністю контролювала свою поведінку. На автоматі виконала післяматчевий ритуал — потиснула руку суперниці, не розуміла, що за сіткою стояла представниця країни, яка вчинила напад на нашу Батьківщину”.

Костянтин Котляр заявив, що Єлизавета є патріоткою України. «Це безумовно була помилка, через яку Ліза дуже шкодує і запевняє, що ніколи більше не дозволить нічого подібного. Завжди пам’ятатиме, хто є хто. Насправді вона щира патріотка України, завжди була такою, є і залишиться в майбутньому».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.