Військова медикиня пропонує призвати 100 тисяч жінок: “вони можуть поєднувати…”

Розвідниця, бойова медикиня та поетка підтримала мобілізацію жінок.

Розвідниця Ярина Чорногуз вже чотири роки служить у ЗСУ.

Чорногуз вважає, що приблизно 100 тисяч жінок покриють потреби армії.

Про це бойова медикиня заявила у Facebook.

На думку Чорногуз, кожна українка може бути корисною на фронті, бо це довели на практиці багато чинних жінок-військових та ветеранок.

Зокрема, жінка може стати пілотом чи штурманом дрона, або бойовим медиком.

Чорногуз вважає стереотипом те, що “чоловіки кращі на полі бою”.

“У сучасному ж світі, жінки можуть поєднувати народження і виховання дітей з військовою справою. Або займатися нею замість цього. Доведено великою кількістю чинних жінок-військових та ветеранок. Чимало з цих жінок вже віддали своє життя за Україну, поки багато чоловіків так і не дійшли до армії за майже 10 років війни”, – резюмувала розвідниця.

Українці у коментарях поділилися думками:

“Останнім часом нам стали нав’язливо демонструвати відео з жінками-військовослужбовицями, постити статті, фото та інш., намагаючись якось вплинути на суспільну думку. Ви дійсно думаєте, що люди не розуміють, що це нездорова про**нда? Жінки дійсно можуть служити, але лише добровільно і тільки за бажанням…”,

“Починається агітація.Хто хотів з жінок уже давно там.Жінки мають думати про дітей”,

“Мда… це вже перебір. Жінка повинна виховувати і народжувати дітей, а не бігати на передовій. Якщо жінка доброволець, то так, але примусово це вже іді**изм”,

“В неї діти є? Кожна мама  насампередповинна піклуватись своїми дітьми. У нас без жінок є кому воювати. Вже є купа знедолених дітей, мами яких виїжджали на заробітки, тепер, давайте, ще й на війну заберіть. Хто небудь хоче подумати, як виховується майбутнє нашої країни!”, – пишуть у коментарх українці.

Читайте також  “Це божевілля”: РФ думає вдарити по Україні космічною ракетою, Жданов пояснив деталі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.