Звеpніть увагу на нову квuтaнцію та ще одuн цiкавий мoмент! Нафтогаз звеpнувся до укpаїнців. Деталі…

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» нагадала українцям про рахунки за спожитий газ.

Йдеться про те, як їх отримати та ще один цікавий момент про передачу показників лічильника.


Нові квитанції за грудень вже сформовано і їх можна оплатити.

Про різні способи отримати платіжку вже неодноразово писалось, зараз лише коротко нагадаємо.

Одним з найбільш популярним в компанії Нафтогаз є особистий кабінет споживача. Він зручний та показує всі необхідні дані.

Також чимало людей користуються чатботами у соціальних мережах й терміналами самообслуговування двох найбільших фінансових установ України — ПриватБанку та Ощадбанку.

Досі залишається популярним традиційний спосіб отримання платіжки — паперову квитанцію через Укрпошту. Але розсилають їх після 20 числа кожного місяця й доставляють на території, де не ведуться активні бойові дії.

Чому важливо оплатити рахунок Нафтогаз

Газопостачальна компанія пояснює, що регулярно і вчасно платити за спожите блакитне паливо необхідно. Це дає змогу пройти без збоїв опалювальний сезон, адже Нафтогаз України закуповує прогнозований об’єм газу наперед. Відповідно, коли споживач вчасно розраховується за використане у попередньому місці блакитне паливо, він таким чином підтримує енергетику країни в дуже складний період.

Також для українців вчасна оплата дає змогу не нагромаджувати борги. А ще трохи зекономити, адже якщо закрити рахунок до 15 числа, то при наступній оплаті буде надана знижка в 1%.

Цікавий момент стосовно передачі показників газового лічильника. Споживачі знають, що передати показники лічильника в Нафтогаз можна багатьма способами. Як виявляється, найбільш зручним і, відповідно, наймасовішим є спосіб через чатботи.

У січні загалом 1,7 мільйона українців використали саме цей канал передачі. Далі йде особистий кабінет споживача (1,3 млн) та система голосового меню (375 тисяч). Загалом понад 4 мільйони абонентів скористались онлайн-сервісами.

Читайте також  Забужко: Якщо переконаємо людей не голосувати за Зеленського, це буде навіть крутіше за Майдан

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.