Батько з сином на Прикарпатті виготовляють безпілотники для військових на 3D принтері (ВІДЕО)

У маленькому містечку Брошнів-Осада на Франківщині батько та син вирішили виготовити безпілотники з використанням 3D принтера. За короткий період діяльності їм вдалося створити вже шість літальних апаратів, при цьому вартість кожного становить приблизно 40 тисяч гривень.

Про це інформує ТРК “РАІ”.

Володимир Муссур та його син Назар обирають простий, але ефективний шлях: вони завантажують проекти безпілотників з іноземного сайту та використовують 3D принтер для їхнього виготовлення. Механізм друку відповідає за технічні деталі, відсилаючи їх для реалізації.

Зазначено, що виготовлення кожного безпілотника займає приблизно тиждень, після чого потрібно ще тиждень налаштувань. Після завершення процесу волонтери проводять випробування апаратів, іноді зіткнувшись з труднощами, але вони також зафіксували успішні польоти.

Один з виготовлених безпілотників вагою три кілограми має бути обладнаний фотокамерою для виконання завдань розвідника. Володимир Муссур прагне, щоб технологію створення подібних апаратів знала кожна зацікавлена особа, тому він створив телеграм-канал, де ділиться своїм досвідом та накопиченими знаннями.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.