Під час похорону Онук Білоножка повідомив усім останнє прохання дідуся перед смертю! Присутні почали плакати від почутого! Відео

12 січня у Києві провели в останню путь Віталія Білоножка. На церемонії прощання з народним артистом були присутні його шанувальники, друзі та близькі. Зокрема, процесію відвідав внук співака і згадав їхню останню розмову з дідусем.

Зазначимо, що поруч з чоловіком впродовж всієї процесії також була його дружина Світлана, яка ледь стримувала сльози. Коли вона підійшла, щоб попрощатися з коханим, то скорботно дивилася на бездиханне тіло Віталія, ніжно погладжуючи його голову.

Остання розмова Віталія Білоножка з онуком
З’ясувалося, що дідусь з внуком-тескою востаннє розмовляли на Новий рік.

Він, як завжди, почав розповідати якісь історії з життя. Кожну майже розмову він закінчував зі словами “Віталій, не іскушай судьбу”. І я завжди не дуже розумів, бо мені здавалося що дід тримав долю за руки,
– сказав онук співака.

Віталій Білоножко відійшов у вічність
Співак помер 9 січня у віці 70 років.
Світлана Білоножко повідомила, що причиною смерті Віталія стала зупинка серця.
Зазначимо, що народний артист довгий час вже не з’являвся на публіці. Близькі його друзі, Павло та Марина Зіброви, розповіли, що на відсутність Віталія вплинули наслідки пандемії, повномасштабна війна й деякі проблеми зі здоров’я.
“Думаю, що по ньому сильно вдарила ця війна. Як і всі в його віці, мав хронічні захворювання. На жаль, така коротка доля. Пішла легенда”, – зазначила Марина Зіброва.

Водночас подруга Білоножка Ольга Сумська сказала, що, на її думку, співак був у чудовій формі. Водночас вона припустила, що його могло підкосити те, що він міг відчувати розчарування через відсутність визнання та перспектив, які відповідають його здібностям.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.