Громадянська війна в росії, вплив планет та довгоочікувана розв’язка: відомий астролог передбачив як закінчиться війна

Деякі астрологи дають досить невтішні прогнози і пророкують війну на роки, і точно не перемогу у цьому році.

Але астролог Влад Росс стверджує, що вже цієї весни нашу країну чекають позитивні зміни, і ми їх відчуємо. Про це він розповів на своєму Youtube каналі.

За його словами, вже навесні, після псевдо виборів Путіна, на яких він переможе, будуть відбуватись якісь дивні ситуації. Вплив планет у квітні зіграє явно на руку Україні, після чого буде наближатись розв’язка. За його словами, весна – той час, коли у москві почнеться справжній переворот, а його наслідки будуть видні вже восени.

“Весна – це той час, коли розпочнеться палацовий переворот у Москві, який може несподівано програтися там, а їхні наслідки будуть видні й на осінь”

Влад Росс вважає, що в росії може бути громадянська війна, державний переворот, тощо. Це і вплине на розв’язку війни, або ж її гострої фази. Мобілізовані росіяни будуть незадоволені, їх не буде влаштовувати ситуація, а дружини будуть виходити на протести, щоб повернути солдатів додому. Тому російське керівництво буде змушене закінчувати гостру фазу війни. Також Росс припустив, що війна цілком може бути заморожена, особливо у грудні цього року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.