На День закоханих “Новий театр” вражатиме франківців романтичною мелодрамою

Реалістичну історію “Інша” до Дня закоханих представить франківцям “Новий театр” 14 лютого.

Як розповів під час прес-конференції для ЗМІ режисер театру Тарас Бенюк, у новій постановці глядачі побачать правдиву та реалістичну історію людських стосунків, яка поєднується з видовищними, хореографічними та вокальними номерами від молодих акторів.

16521906_1615042405180499_1447281328_n

“Це молодіжна мелодрама, де показана історія кохання дівчини із зайвою вагою та молодого бізнесмен . Тут ми спробуємо підняти гостру соціальну тему стереотипів та справжньої любові, роль якої останнім часом піддають зневірі. Гратиме у поставновці молодий склад акторів – всі вони сутденти-другокурсники і фактично ровесники своїх героїв. Тож, як ніхто розуміють, як на заваді кохання можуть стати стереотипи та думка оточуючих”, – зауважив режисер.

На думку Тараса Бенюка, вистава змусить глядача задуматись над тим, як стереотипи можуть зіпсувати чи навіть зруйнувати людині життя.

Акторка Анна Садоха грає головну роль у постановці. Дівчина впевнена, що зможе передати страждання головної героїн Єлен, адже й сама стикалась з людськими стереотипами.

Виставу ставили за мотивами п’єси Ніла Лабута “Жирна свиня”. Окрім прем’єри 14 лютого, театрали обіцяють ставити щомісяця. Отримати запрошення на виставу можна за телефоном 068 751 52 92.

Також режисер театру обіцяє франківцям найближчим часом представити ще три нові постановки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.