Долар впав на саме дно, і євро потягнув: банки і обмінки змінили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 12 січня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 37,9982 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 41,741 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

На сьогоднішній день ситуація на валютному ринку є досить цікавою. Головні хвилювання викликані зростанням курсу долара та євро, як на офіційному, так і на готівковому «просторі» ринку. Звичайно ж, людей більше хвилює готівковий, який значно виріс в ціні.

Сьогодні ми бачимо, що особливого застою на валютному ринку, пов’язаного з новорічними святами, не було. Тому видихнути ринок не дав. Позиція учасників ринку активна. Головним продавцем є Національний банк України. Саме регулятор встановлює правила гри та задає «тон» ціноутворенню іноземної валюти по відношенню до гривні.

Найближчим часом на сьогоднішній день буду впливати напруга, пов’язана з фінансовою допомогою міжнародного рівня. Це є основний чинник спекуляції на ринку – не визначеність в термінах, сумах та періодичності.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.