Бурхливий роман і розбите серце: Як виглядає жінка, яка відбила “кохання всього життя” Могилевської (фото)

Через декілька років після розлучення Наталія Могилевська почала зустрічатися з бізнесменом Єгором Долініним. Ці стосунки виявилися дуже бурхливими та наповненими найрізноманітнішими емоціями, передають Патріоти України.

Зіркова пара активно виходила разом у світ. Закохані фотографувалися для різноманітних журналів та давали інтерв’ю. Журналісти вважали, що незабаром Наталія Могилевська вийде заміж за свого обранця, адже все вказувало на серйозність стосунків.

Це була історія кохання, про яку мріяли безліч жінок. Єгор підкорював своєю ніжністю, ласкавістю та багатозначними поглядами, якими обдарував співачку.

Але на одруження герої не наважувалися. Натомість вони прийняли рішення жити разом. Єгор на той час виховував трьох дочок. Наталія знайшла з ними спільну мову, а згодом навіть заговорила про те, що хоче народити власну дитину. Саме з Єгором вона вперше заговорила про бажаного малюка.

Але парі не судилося залишитися разом. Єгор ревнував свою обраницю до її роботи. І хоча Наталія намагалася знайти баланс між особистим життям та кар’єрою, їй це погано вдавалося. Врешті-решт пара прийняла рішення розійтися. А вже незабаром стало відомо, що Єгор одружився з іншою. Його обраницею стала Аліна Муриченко. Блондинка, молодша за Могилевську на 10 років.

Кадри з весілля одразу ж облетіли мережу, а Наталії Могилевській приписували ревнощі та розбите серце. Все зайшло настільки далеко, що артистка публічно звернулася до журналістів з проханням не фантазувати та залишити їх з Єгором в спокої.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.