Траrедія сім’ї Зеленських — шлюб на межі?! Перша леді не стрималась: зізнання крізь сльози – війна перевернула усе, ну й деталі!

Олена Зеленська заявила, що майже 90% громадян України страждають від стресу, тривожності, депресії та безсоння. Вона підкреслила, що такі психічні стани можуть негативно впливати на фізичне здоров’я та загальний добробут.

Олена Зеленська також зазначила, що половина населення України може потребувати допомоги у сфері психічного здоров’я. Вона підкреслила, що ці дані підтверджені незалежними дослідженнями.

Перша леді наголосила, що війна вплинула на всі сім’ї українців, в тому числі і на її власну. І всі проблеми, про які вона розповідає, також пов’язані з стосунками у їхній родині. Зокрема, за словами дружини Володимира Зеленського, війна їх розділила.

«Ми зараз не можемо жити всі разом. Так, ми іноді можемо бачитися, але це не може бути постійно. Дітям його не вистачає, звичайно. На щастя, ми всі знаємо, за що ми боремося, за що він бореться, чому ми не можемо бути разом», — сказала Зеленська.

До того ж, зважаючи на все це, перша леді України Олена Зеленська не хоче, що її чоловік Володимир Зеленський пішов на другий термін і залишився президентом України.

«Я не хочу, щоб він залишався президентом на наступний термін або наступні терміни. Це неможливо… Напевно, нам доведеться знайти щось нове. Це вимагатиме творчого підходу», – вважає вона.

Також перша леді зізнавалася, що ніколи не мріяла, щоб її чоловік був би «історичною особою», якою він є сьогодні. Для неї важливо, щоб Володимир Зеленський був поруч з нею як кохана людина.

«Це може бути трохи егоїстично, але мені потрібний мій чоловік, а не історична особа», — говорила дружина президента.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.