Назвала ЗСУ «м’ясом»: скандальна блогерка-мільйонник полетіла з чоловіком до Лапландії

Українська скандальна блогерка-мільйонник Тетяна Коряк, більш відома як Корячка, разом з чоловіком і дочкою полетіла в Лапландію на новорічні канікули.

Дівчина охоче ділиться фотографіями і відео зі своєї подорожі. Вона розповіла, що в Лапландії зустріла Санта Клауса, пише Уніан.

Однак в мережі не оцінили такі хвастощі. Деякі фоловери почали задавати питання Тетяні щодо того, як її чоловікові вдалося виїхати за кордон і чому він перебуває там так довго.

«А чому ваш чоловік так довго перебуває за кордоном? Нам не потрібні такі люди, які зараз відсиджуються десь там, а після перемоги сповзуться сюди, як таргани», – написала одна з підписниць блогерки.

Корячка не втрималася і відповіла їй: «А ти хто така? Німб зніми». Також Тетяна додала, що її чоловік перебуває за кордоном на законних підставах.

Крім того, Тетяна гнівно відповіла і на інші коментарі користувачів мережі.

Раніше Корячка потрапила у скандал, назвавши ЗСУ «м’ясом». Тетяна сказала, що ніхто не зобов’язаний йти захищати країну. Більш того, за її словами, якби вона була чоловіком, то ніколи б не взяла в руки зброю.

Однак незабаром дівчина поспішила виправдатися. Вона заявила, що її слова перекрутили.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.