Те що було сьoгодні, це тiльки “квiточки”! Дуже сильний моpоз і штоpмове попеpедження: пpогноз погоди на 9 січня

Температура повітря у деяких областях опуститься майже до 20 градусів морозу.

Погода в Україні 9 січня буде сніжною та морозною.

На дорогах буде ожеледиця.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики оголосили штормове попередження – І рівень небезпечності. У Івано-Франківській та Закарпатській областях можуть зійти великі снігові лавини. Там оголосили 3 рівень небезпечності.

Погода 9 січня

В Україні 9 січня буде хмарно з проясненнями. У цей день у південних та південно-східних областях прогнозують сніг та ожеледь. У північно-східних областях будуть хуртовини. Вітер в цей день буде північно-східний з переходом на північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру та хуртовини.

“Температура вночі 15-20° морозу, на Чернігівщині та Сумщині до 25°, вдень 7-12°; у південних областях та на Закарпатті вночі 8-13° морозу, в Криму 1-6° морозу, вдень 2-7° морозу, на Закарпатті та в Криму близько 0°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -18
За даними meteoprog, 9 січня буде морозно. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської та Сумської областей. Там температура повітря опуститься до -18…-9 градусів. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря опуститься до -6…-1 градуса.

Погода 9 січня у Києві
У Києві 9 січня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде північно-східний з переходом на північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Синоптики оголосили І рівень небезпечності через ожеледицю. На дорогах може бути ускладнений рух транспорту.

“Температура по області вночі 15-20°, вдень 7-12° морозу; у Києві вночі 15-17°, вдень 7-9° морозу”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.