Став янголом для своїх синів: на війні за@ruнув 32-річний Костянтин Савчук з Івано-Франківщини

Захищаючи Україну від російських окупантів, загинув воїн з Івано-Франківщини Костянтин Савчук. Свій останній бій Герой прийняв 1 січня 2024 року.

Без тата залишилися двоє маленьких синів. Трагічну звістку повідомили у Косівській районній військовій адміністрації.

“Знову сумна звістка з фронту… Війна забрала життя Захисника України Костянтина Савчука із села Смодна Косівської міської територіальної громади. Прощання із полеглим бійцем відбудеться 7 січня 2024 року о 13 год. на майдані Незалежності міста Косова. Просимо віддати останню шану загиблому воїну та зустріти Героя з квітами і запаленими свічками. Щирі співчуття родині… Вічна пам’ять Герою!” – зазначено у повідомленні.

Дружина полеглого у бою Героя написала пронизливий допис, присвячений чоловікові. Вона розповіла, що загинув її коханий чоловік у перший день нового 2024 року. А на захист України він став, коли їхньому молодшому синові виповнилося усього 10 днів.

“Коханий, ти назавжд залишився в наших серцях, думках! ТИ НАШ ГЕРОЙ УКРАЇНИ! Ти обіцяв, що вернешся! Як так???? Я не вірю….У нас з тобою ще стільки планів було… У тебе ростуть Синочки, яким потрібний ТАТО..А наш ТАТО назавжди залишиться АНГЕЛОМ, який буде з небес НАС оберігати….Ти пішов захищати нас, коли меншому синочку було 10 днів, і не побоявся нічого! ТИ БУВ ПАТРІОТОМ, який йшов до кінця!” – написала Аліна Савчук.

Вона також опублікувала відео зі старшим сином, на якому той загадує новорічне бажання: “Щоб тато повернувся і Україна перемогла!”.

Костянтин Савчук, який народився у 1992 році, був єдиним сином у матері.

Поховають воїна 8 січня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.