Буданов відповів кадuрову на його сьoгоднішні заяви пpо звільнення полонених в обмін на зняття санкцій з його pодини ВІДЕО

Кирило Буданов відповів кадирову на його сьoгоднішні заяви пpо звільнення полонених в обмін на зняття санкцій з його pодини.


«Якщо людина щось хоче вирішити, він знає як і на кого треба вийти…а не робити заяви у медіа». (Детальніше у ВІДЕО трохи нижче).

Нагадаємо, глава Чечні пропонує Вашингтону зняти санкції зі своєї мами, дочок і коней, але не з себе.

Глава Чечні рамзан кадиров запропонував Сполученим Штатам Америки зняти санкції зі своїх родичів в обмін на українських полонених. Їхній список він передав колишньому американському розвіднику Скотту Ріттеру, посіпаці кремля, який прибув до столиці республіки, міста Грозний. Про це повідомляють ворожі пропагандисти з “РІА Новості”.

“Є цікава пропозиція для нашого гостя. У нас є полонені, яких ми забрали в Донецьку, Луганську. … Якщо вони знімуть санкції з моєї мами, з дочок і в ні в чому не винних людей, коней. …

Крім мене. Ще додадуть трохи санкції проти мене, то ми цих людей віддамо”, – сказав кадиров.

Зазначається, що свою пропозицію глава Чечні озвучив у ході шикування силових підрозділів республіки у Грозному. Там же показали відеозвернення полонених, які просять зняти “абсурдні санкції, які ні на що не впливають” проти родичів кадирова, його коней та літака.

“Якщо ви виконаєте ці умови, то 20 українських солдатів повернуться у свої рідні будинки”.

ВІДЕО

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.