Ганьба століття! Для діток наших воїнів ЗСУ закупили подарунки, але коли діти їх відкрили, то були шоковані… Фото та деталі

На Рівненщині закупили печиво за 400 грн та 600 грн за кілограм для формування подарункових наборів дітям з Острожчини, батьки яких мобілізовані до ЗСУ.

Здолбунівська окружна прокуратура вже розпочала досудове розслідування за фактом заволодіння чужим майном, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану. today.politeka.net

У свою чергу, в Острозькій міській раді прокоментували цю ситуацію.

“Загалом було куплено 950 подарунків на суму 247 тисяч гривень. Ціна одного – 260 гривень, середня вага 1,1 кілограма.Старости, працівники соціальних служб Острозької міської ради були залучені та роздавали подарунки дітям.Діти отримали свої солодощі. У нас є в наявності всі дані батьків, які отримали новорічні набори. Це все дуже просто перевірити. Копійки не було вкрадено чи використано неправильно.

На фото ви можете ознайомитися з вмістом та асортиментом цукерок, які отримали діти. Ми порівняли ціну на ці цукерки в різних магазинах Острога та оцінили приблизну вартість купленого нами набору, якщо б ми замовили в іншого підприємця (таблиця з порівняннями). Як сталося так, що печива в наборі лише один вид, а в документах записано інше? У цій ситуації винні дві сторони: підприємець, який виписав накладну вказавши, замість цукерок – печиво з його захмарною ціною та працівник міської ради, який не звернув уваги, не перепитав, а механічно вніс дані в систему”, “, – зауважують у міськраді.

В Острозькій міській раді розпочато службове розслідування та наголошують, що винні обов’язково понесуть відповідальність.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.